Anjo Brombacher

klankbord - coach - counsellor - mentor

"Ik luister naar je"

Ze zeggen…

Als je ooit iemand zoekt….

Anjo is een creatieve, scherpe geest. Met een jaloersmakende hoeveelheid bagage aan ervaringen in tal van werkvelden en branches. Bij een enorme diversiteit aan organisaties. Als je ooit iemand zoekt om eens een goed eind mee uit te waaien, stel dat hij nog ruimte heeft in zijn praktijk, dan is hij de man die je moet bellen of appen. Oprecht geïnteresseerd, integer, intelligent en enthousiast. Van harte aanbevolen!

Michiel de Boer, Growth hacker, mede-oprichter/dir Prachtig public relations BV

Gedreven mensen-grootmaker

Anjo heeft vele jaren in goede harmonie en met groot doorzettingsvermogen de jaarlijkse NOBCO Conferentie vormgegeven, die telkens tot een succes waren! Anjo overziet snel situaties, neemt de leiding, is creatief, kan direct effectief en efficient handelend optreden.
Chris Laarman, penningmeester NOBCO

-Chris Laarman

dir. Tromer Train, gedrag en communicatie – training en en coaching

Graag beveel ik Anjo aan als klankbord!
Ik heb Anjo ervaren als oprecht en intuïtief bereid om zich te verdiepen in de ander.
Dit maakt hem een empathisch luisteraar en weet hij door zijn kritische vragen de vinger op het pijnpunt te leggen.
Hij is integer, heeft een zakelijke no-nonsens instelling met humor.
Anjo geniet senioriteit qua kennis en ervaringsniveau waardoor je als het ware gedwongen wordt om na te denken over de situatie en over jezelf. Daar is geen ontkomen meer aan!

Dat brengt een oplossing dichterbij. Kortom, dit maakt Anjo tot het ideale klankbord!

-Angéla Tromer

Business Intuïtie expert ★ Marketing ★ (Familie)opstellingen ★ Coachopleidingen ★ Coach/trainer netwerk

Anjo is een heel mooi mens die feilloos aanvoelt wat er ontbreekt of nodig is. Doordat hij goed kan invoelen en veel ervaring heeft, kan hij je als coach snel helpen om blokkades op te heffen en stappen te zetten.
Door zijn kennis en ervaring op het gebied van marketing helpt hij je ook om jezelf en je bedrijf beter in de markt te zetten. Hij is creatief en denkt echt met je mee.

-Martijn Meima

Psycholoog/coach; Steunt professionals en managers bij het vergroten van hun probleemoplossend vermogen

Mijn eerste indruk van Anjo Brombacher was die van een perfecte klassieke gentleman: beleefd, attent en respectvol. Later heb ik hem leren kennen als een PR-man, die duidelijke, eenvoudige en waardevolle adviezen geeft. Behalve een goede adviseur is hij voor mij zeer waardevol als mentor. Zijn wijsheid, kennis en ondersteuning hielp mij om een aantal problemen op te lossen en om topkwaliteit in mijn werk te bereiken.

-Ana Bloemraad

Secretaresse Intermediair | Secretaresse Coach | Eigenaar & Secretaresse Specialist @ Sec4U

Ik ken Anjo ondertussen al een behoorlijk aantal jaren sinds ik ondernemer ben en heb al menig keer met hem mogen klankborden. Anjo is meesterlijk in het stellen van de juiste vragen en ik heb ervaren dat hij heel aandachtig luistert, zich in mij verplaatst en toch objectief blijft, mij niet spaart. Door zijn helicopterview overziet hij het geheel en weet van daaruit oplossingsgerichte en verdiepende vragen te stellen. Ik ervaar hem als creatief en neem hem onvoorwaardelijk in vertrouwen op zakelijk en privé gebied. Zijn raad is goud waard.

-Sandra Been

Finance manager at Bukom BV

Ik heb Anjo de afgelopen jaren in het dagelijks bestuur van het NON leren kennen als een bestuurder pure sang. Anjo is in staat om nieuwe ideeën in te bedden in een organisatie. Leiding te geven aan een bestuur en conflicten en geschillen soepel op te lossen, waarbij iedereen een positief gevoel houdt! Als mens is Anjo zeer gemakkelijk in de omgang en heel prettig om mee samen te werken. Je voelt en merkt aan alles dat hij kennis van zaken heeft en een grote ervaring op bestuurlijk vlak. Een voordracht van Anjo is nooit saai en bevat altijd een rode draad die tot in de puntjes wordt doorgevoerd. Ik kan iedereen Anjo aanbevelen voor welke samenwerking dan ook!

-Eric de Lange

Algemeen Directeur Lands Advies BV

Anjo ken ik inmiddels al weer een aantal jaren en ik ken hem vooral als een creatieve en oplossingsgerichte persoonlijkheid.
Luisteren is vaak moeilijk voor mensen maar Anjo kan dat heel goed en komt daardoor ook snel tot de kern van een zaak. Dat kan soms confronterend zijn maar geeft ook heel veel vertrouwen. Als vertrouwenspersoon en raadgever kan ik Anjo zeker aanraden!

-Co Limmen

Senior Clinical psychologist/ child psychologist in medical settings

Destijds afgaand op de aanbevelingen bij Anjo`s profiel, was ik heel benieuwd hoe Anjo mijn behoefte aan kortdurende reflectie op mijn werkleven zou aanpakken.

Verrassend en uiterst aangenaam nu eens niet degene te hoeven zijn die de vragen stelt! Anjo werkt met grote kennis van zaken, vanuit een groot netwerk en ervaring op een integere manier.

–Rosalie Koolen