Anjo Brombacher

klankbord - coach - counsellor - mentor

"Ik luister naar je"

Is het spannend?

OOK VANDAAG ACTUEEL

“Onder spanning staan – hoeveel kun je hebben?”

Berucht en bekend
Beruchte ‘spanningleveranciers ‘ zijn de werk- en familiekring. Bekende bronnen van ‘gedoe’. Organisaties zijn veeleisend, logisch. Familie- en vriendenkringen vragen veel én verwachten veel. En je bent er zelf ook nog – met je eigen eisenpakket…. Veel mensen streven bewust of onbewust naar perfectie. Zelfs sport- en andere ‘ontspannings’-clubs zijn vol risico. Groeps- en individuele competitie leiden regelmatig tot ongezonde stress.

Tijd voor verandering?
Wàt wil jíj het ánders zien? Kijk naar je privésituatie, kijk naar je werkkring – als je die hebt.
Je ziet het niet meteen? Het is meer een gevoel? Neem er de tijd voor.

Hekel aan ‘MOETEN’? 

Eigenlijk MOET je er niet aan denken dat anderen bepalen wat jij zou MOETEN doen. Wat WIL je veranderen? Gun jezelf het lef, de vrijheid en ruimte er over te praten. Zo ontdek je eerder je eigen vermogen tot verandering. En ja, dat is soms spannend.  Als je wilt help ik je – de eerste stap is aan jou!

PS De uitspraak op het T-shirt is van Stephen Hawking. Deze wereldberoemde Engelse wetenschapper (kosmoloog, wis- en natuurkundige) werd geboren tijdens WO II, op 8 januari 1942. Hij overleed op 14 maart 2018 aan ALS (amyotrofe lateraal sclerose). Hawking is ondermeer wereldberoemd geworden door zijn theorie over de zwarte gaten in ons heelal.